Mineral Oil

for molecular biology

    ویژگی‌های محصول

  • case number : 8020-83-5
  • بسته بندی : اورجینال کمپانی
موارد بیشتر
وضعیت موجودی : موجود
تحویل فوری(کمتر از3ساعت در محدوده تهران)

قیمت :

29%

8,889,000

6,349,000 تومان

مینرال اویل چیست؟

 

روغن معدنی هر یک از مخلوط‌های بی‌رنگ، بی‌بو و سبک از آلکان‌های بالاتر از منبع معدنی، به‌ویژه تقطیر نفتی است که از روغن‌های گیاهی معمولاً خوراکی متمایز می‌شود.

نام "روغن معدنی" به خودی خود نادقیق است، زیرا در چند قرن گذشته برای بسیاری از روغن های خاص استفاده شده است. نام‌های دیگر، به طور مشابه نادقیق، عبارتند از «روغن سفید»، «روغن پارافین»، «پارافین مایع» (یک درجه پزشکی بسیار تصفیه شده)، پارافین مایع (لاتین)، و «نفت مایع».

اغلب روغن معدنی مایعی است که از پالایش نفت خام برای تولید بنزین و سایر فرآورده های نفتی به دست می آید. روغن های معدنی مورد استفاده برای روانکاری به طور خاص به عنوان روغن پایه شناخته می شوند. به طور کلی تر، روغن معدنی یک روغن شفاف و بی رنگ است که عمدتاً از آلکان ها  و سیکلوآلکان ها، مربوط به ژله نفتی تشکیل شده است. چگالی آن در حدود 0.8-0.87 g/cm3 (0.029-0.031 lb/cu in) است.

 

 

 

 

 

 

 

نامگذاری Mineral Oil


برخی از عدم دقت در تعریف نام‌های مورد استفاده برای روغن معدنی (مانند «روغن سفید») نشان‌دهنده استفاده مصرف‌کنندگان و بازرگانانی است که از ترکیب شیمیایی دقیق روغن اطلاعی نداشتند و معمولاً نیازی به دانستن نداشتند. Merriam-Webster اولین استفاده از اصطلاح "روغن معدنی" را در سال 1771 بیان می کند. قبل از اواخر قرن 19، علم شیمی برای تعیین ترکیب روغن در هر صورت در دسترس نبود. وضعیت لغوی مشابهی با اصطلاح "فلز سفید" رخ داد.

"روغن معدنی" که به طور گسترده و ارزان در ایالات متحده فروخته می شود، به این ترتیب در انگلستان فروخته نمی شود. در عوض، فارماکولوژیست های بریتانیایی از اصطلاحات «پارافینوم پرلیکویدوم» برای روغن معدنی سبک و «پارافینوم لیکویدوم» یا «پارافینوم سابلیکودوم» برای گونه های تا حدودی چسبناک تر استفاده می کنند. اصطلاح "پارافین مایع" اغلب در لیست مواد تشکیل دهنده روغن کودک و لوازم آرایشی دیده می شود. رایحه‌درمانگران بریتانیایی معمولاً از اصطلاح «روغن معدنی سفید» استفاده می‌کنند. در روغن‌کاری، روغن‌های معدنی روغن‌های پایه گروه I، II و III را تشکیل می‌دهند که از نفت تصفیه شده‌اند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سم شناسی Mineral Oil


سازمان بهداشت جهانی روغن‌های معدنی با حداقل درمان را به‌عنوان مواد سرطان‌زا طبقه‌بندی می‌کند. روغن‌های بسیار تصفیه‌شده به‌عنوان گروه 3 طبقه‌بندی می‌شوند که مشکوک به سرطان‌زا نیستند، از اطلاعات شناخته شده موجود کافی برای طبقه‌بندی آنها به عنوان بی‌ضرر.

آژانس استانداردهای غذایی بریتانیا (FSA) بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی انجام شده در همان سال، در سال 2011 یک ارزیابی خطر در مورد مهاجرت اجزای جوهر چاپ مورد استفاده در بسته‌بندی کارتن - از جمله روغن‌های معدنی - به مواد غذایی انجام داد. FSA هیچ نگرانی خاصی در مورد ایمنی مواد غذایی به دلیل جوهر شناسایی نکرد.

افراد می توانند در محیط کار از طریق استنشاق، تماس با پوست یا تماس با چشم در معرض غبار روغن معدنی قرار گیرند. در ایالات متحده، اداره ایمنی و بهداشت شغلی، محدودیت قانونی برای قرار گرفتن در معرض غبار روغن معدنی در محل کار را 5 میلی گرم در متر مکعب (0.0022 گرم در فوت مکعب) در طول یک روز کاری 8 ساعت تعیین کرده است، موسسه ملی ایمنی شغلی و Health حد مجاز قرار گرفتن در معرض 5 میلی گرم بر متر مکعب (0.0022 گرم بر متر مکعب فوت) را در یک روز کاری 8 ساعته تعیین کرده است، با محدودیت قبلی 10 میلی گرم بر متر مکعب (0.0044 گرم بر متر مکعب فوت) برای قرار گرفتن در معرض کوتاه مدت بر اساس راهنمای 2019 ارزش های مواجهه شغلی که توسط ACGIH گردآوری شده است. سطوح 2500 میلی گرم بر متر مکعب (1.1 گرم بر فوت مکعب) و بالاتر به عنوان خطر فوری برای زندگی و سلامت نشان داده شده است. با این حال، داده‌های سم‌شناسی کنونی [کدام؟] [چه کسی؟] هیچ شواهدی از اثرات غیرقابل برگشت سلامتی به دلیل قرار گرفتن در معرض کوتاه‌مدت در هر سطحی ندارد. مقدار فعلی 2500 mg/m3 (1.1 gr/cu ft) به عنوان دلخواه نشان داده شده است.

 

 

 

 

 

 

برنامه های کاربردی

زیست پزشکی
 
ملین


مقاله اصلی: پارافین مایع (دارو)
روغن معدنی با حفظ آب در مدفوع و روده ها به عنوان ملین برای رفع یبوست استفاده می شود. اگرچه به طور کلی ایمن در نظر گرفته می شود، همانطور که در بالا ذکر شد، نگرانی از استنشاق غبار وجود دارد که منجر به بیماری های جدی مانند ذات الریه می شود.

روغن معدنی را می توان به صورت خوراکی یا از راه مقعدی تجویز کرد. گاهی اوقات از آن به عنوان روان کننده در آماده سازی تنقیه استفاده می شود زیرا بیشتر مواد بلعیده شده به جای اینکه توسط بدن جذب شود در مدفوع دفع می شود.

 

روان کننده شخصی


این دارو توسط انجمن پزشکی تولید مثل آمریکا برای استفاده به عنوان روان کننده واژن برای حفظ باروری توصیه شده است. با این حال، مشخص است که روغن ها کاندوم های لاتکس را تخریب می کنند.

 

کشت سلولی


روغن معدنی با خلوص خاص اغلب به عنوان پوششی برای پوشش قطره های میکرو محیط کشت در پتری دیش ها، در طی کشت تخمک و جنین در IVF و روش های مربوطه استفاده می شود. استفاده از روغن چندین مزیت نسبت به سیستم کشت باز دارد: اجازه می دهد تا چندین تخمک و جنین به طور همزمان کشت شوند، اما به طور جداگانه در یک ظرف مشاهده شوند. با جلوگیری از تبخیر محیط، غلظت و تغییرات pH را به حداقل می رساند. کاهش قابل توجهی از حجم متوسط مورد استفاده (تا 20 میکرولیتر (0.0012 مکعب اینچ) در هر تخمک به جای چندین میلی لیتر برای کشت دسته ای) امکان پذیر است. و به عنوان یک بافر دما عمل می کند که شوک حرارتی را به سلول ها به حداقل می رساند در حالی که ظرف برای مشاهده از انکوباتور خارج می شود.

روغن معدنی بدون نسخه دامپزشکی به عنوان یک ملین ملایم برای حیوانات خانگی و دام در نظر گرفته شده است. روغن‌های معدنی خاصی در واکسن‌های دام به‌عنوان یک کمکی برای تحریک پاسخ ایمنی سلولی به عامل واکسیناسیون استفاده می‌شوند. در صنعت طیور، روغن معدنی ساده را می‌توان روی پای جوجه‌های آلوده به کنه‌های فلس‌دار روی ساق پا، انگشتان پا و تارها نیز پاشید. روغن معدنی این انگل های کوچک را خفه می کند. در زنبورداری، دستمال کاغذی اشباع شده با روغن معدنی درجه مواد غذایی که در کندو قرار داده می شود، به عنوان درمانی برای کنه های نای و سایر کنه ها استفاده می شود. همچنین همراه با سواب پنبه ای برای از بین بردن پوست ریخته نشده (خاکستر) خزندگان مانند مارمولک ها و مارها استفاده می شود.


لوازم آرایشی


روغن معدنی یک عنصر رایج در لوسیون های کودک، کرم های سرد، پمادها و لوازم آرایشی است. این روغن سبک وزن و ارزان قیمت است که بی بو و بی مزه است. برای مژه ها برای جلوگیری از شکنندگی و شکستگی و در کرم سرد برای پاک کردن کرم آرایش و تاتوهای موقت نیز استفاده می شود. یکی از نگرانی های رایج در مورد استفاده از روغن معدنی، وجود آن در چندین لیست از مواد کومدون زا است.

نوع روغن معدنی بسیار تصفیه شده و تصفیه شده موجود در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست غیر کومدوژنیک است (منافذ را مسدود نمی کند).

 

 

روغن معدنی در انواع ظرفیت های صنعتی/مکانیکی به عنوان خنک کننده نارسانا یا سیال حرارتی در اجزای الکتریکی استفاده می شود، زیرا جریان الکتریکی را هدایت نمی کند و برای جابجایی هوا و آب عمل می کند. برخی از نمونه ها در ترانسفورماتورها، جایی که به عنوان روغن ترانسفورماتور شناخته می شود، و در تابلوهای ولتاژ بالا، که در آن روغن معدنی به عنوان عایق و خنک کننده برای پراکنده کردن قوس های سوئیچینگ استفاده می شود، وجود دارد. ثابت دی الکتریک روغن معدنی از 2.3 در 50 درجه سانتیگراد (122 درجه فارنهایت) تا 2.1 در 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) متغیر است.

 

رادیاتور الکتریکی که از روغن معدنی به عنوان مایع انتقال حرارت استفاده می کند

 

مکانیکی، برقی و صنعتی


روغن معدنی به عنوان روان کننده، سیال برش، و به عنوان روغن تهویه برای الیاف جوت که برای تولید نساجی انتخاب می شود، استفاده می شود، فرآیندی که به نام "جلوگیری جوت" شناخته می شود. روغن‌های اسپیندل روغن‌های معدنی سبکی هستند که به عنوان روان‌کننده در صنایع نساجی استفاده می‌شوند. بخاری های برقی فضا گاهی از روغن معدنی به عنوان روغن انتقال حرارت استفاده می کنند. از آنجایی که روغن معدنی غیر قابل تراکم است، به عنوان یک سیال هیدرولیک در ماشین آلات و وسایل نقلیه هیدرولیک استفاده می شود.

روان کننده هایی که برای کمپرسورهای یخچال و تهویه مطبوع قدیمی استفاده می شوند، بر پایه روغن معدنی هستند، به ویژه آنهایی که از مبرد R-22 استفاده می کنند.

محدودیتی که اغلب ذکر می شود روغن معدنی این است که زیست تخریب پذیری ضعیفی دارد. در برخی کاربردها، روغن های گیاهی مانند روغن پنبه دانه یا روغن کلزا ممکن است به جای آن استفاده شود.

تخته برش تازه روغن کاری شده.


آماده سازی غذا


روغن معدنی درجه مواد غذایی به دلیل خواصی که از جذب آب جلوگیری می کند، همراه با نداشتن طعم و بو، یک نگهدارنده محبوب برای تخته های برش چوبی، کاسه سالاد و ظروف است. مالیدن دوره‌ای مقدار کمی روغن معدنی به یک وسیله چوبی آشپزخانه مانع جذب مایعات غذا و در نتیجه بوی غذا می‌شود و فرآیند تمیز کردن بهداشتی ظروف و تجهیزات چوبی را تسهیل می‌کند. استفاده از روغن معدنی برای جلوگیری از جذب آب نیز می تواند از ایجاد ترک و شکاف در ظروف چوبی به دلیل چرخه خیس شدن و خشک شدن جلوگیری کند. اما مقداری از روغن معدنی استفاده شده روی این اقلام در صورت تماس با غذا توسط آن گرفته شده و در نتیجه بلعیده می شود.[نیازمند منبع]

روغن معدنی گاهی اوقات در صنایع غذایی، به ویژه برای شیرینی پزی استفاده می شود. در این کاربرد، معمولاً برای اثر براقی که ایجاد می کند و برای جلوگیری از چسبیدن قطعات آب نبات به یکدیگر استفاده می شود. استفاده از آن در غذاهای کودکان منع شده است،  اگرچه هنوز در بسیاری از قنادی ها از جمله ماهی سوئدی یافت می شود. استفاده از روغن معدنی درجه غذایی به دلیل اثر ملین آن خود محدود شونده است. حداکثر میزان مصرف روزانه حدود 100 میلی گرم (1.5 گرم) محاسبه شده است که حدود 80 میلی گرم (1.2 گرم) از استفاده از آن در ماشین آلات در صنعت پخت تأمین می شود.

 

استفاده های دیگر


فراگیر بودن روغن معدنی منجر به استفاده از آن در برخی از برنامه های کاربردی نیز شده است:

معمولاً برای ایجاد یک اثر سایش بر روی تراشه‌های پوکر رسی جدید استفاده می‌شود، که در غیر این صورت تنها از طریق استفاده طولانی مدت قابل انجام است. یا چیپس ها را برای مدت کوتاهی در روغن معدنی قرار می دهند، یا روغن را به هر تراشه مالیده و سپس مالش می دهند. این کار هرگونه باقیمانده گچی از تولید را از بین می برد و همچنین ظاهر و احساس تراشه ها را بهبود می بخشد.
روغن معدنی به عنوان سوخت اصلی در برخی از انواع شمع های معطر ژل استفاده می شود.
از آن برای خنک‌سازی استفاده می‌شود، مانند خنک‌سازی غوطه‌ورسازی مایع اجزاء در برخی از رایانه‌های سفارشی ساخته شده.
روغن معدنی درجه دامپزشکی ارزان است و اغلب توسط اپراتورهای رادیویی آماتور به عنوان خنک کننده در بارهای ساختگی RF استفاده می شود، زیرا روغن معدنی معمولاً به عنوان عایق و سیال خنک کننده در تجهیزات الکتریکی بزرگ مانند ترانسفورماتور استفاده می شود.
روغن معدنی به عنوان روغن ترمز در برخی خودروها مانند مدل های سیتروئن با سیستم تعلیق هیدرودینامیک و ترمزهای دیسکی دوچرخه.
روغن معدنی در ماشین‌های تخصصی (اعم از تولیدی و خانگی) سوزانده می‌شود تا دود سفید غلیظی تولید شود که سپس برای یافتن نشتی به سیستم‌های انتشارات تبخیری خودرو (EVAP) دمیده می‌شود.
برای صیقل دادن آلاباستر در سنگ کاری و روانکاری و تمیز کردن چاقوهای جیبی یا ابزار جابجایی مواد غذایی که از یاتاقان باز استفاده می کنند، استفاده می شود، بنابراین نیاز به روغن کاری دوره ای دارند. روغن معدنی سبک (paraffinum perliquidum) در هنگام تیز کردن ابزارهای لبه (مانند اسکنه) بر روی سنگ های روغنی ساینده به عنوان روغن تراش استفاده می شود. روغن معدنی USP یا روغن معدنی سبک را می توان به عنوان یک عامل ضد زنگ برای تیغه ها استفاده کرد.
این یک جایگزین ارزان قیمت برای ذخیره فلزات واکنش پذیر، مانند فلزات قلیایی، لیتیوم، پتاسیم و سدیم است.
روغن باغبانی اغلب با روغن معدنی به عنوان ماده فعال ساخته می شود. برای کنترل فلس، شته و سایر جمعیت آفات با خفگی روی گیاهان اسپری می شود.
قبل از استفاده گسترده از ترموسایکلرها با درب های گرم شده، استفاده از روغن معدنی برای پوشش واکنش های زنجیره ای پلیمراز در بیوتکنولوژی برای جلوگیری از اتلاف آب در طول چرخه های گرمایش معمول بود. اغلب برای معلق کردن کریستال ها برای استفاده در کریستالوگرافی اشعه ایکس استفاده می شود.
این ماده به عنوان یک ماده برخورد شفاف برای واکنش‌ها در فیزیک ذرات، مانند آزمایش نوسان نوترینوی MiniBooNE استفاده می‌شود.
روغن معدنی به عنوان یک حرارت نسبتاً کم قابل احتراق و بدون طعم یا بو، می‌تواند در تنفس آتش و رقص آتش برای سرگرمی استفاده شود، اما خطر آسیب وجود دارد.
روغن پارافین معمولاً برای پر کردن دماسنج های گالیله استفاده می شود. با توجه به اینکه دمای انجماد روغن پارافین کمتر از دمای آب است (تقریباً 24 درجه فارنهایت (4- درجه سانتیگراد))، این باعث می‌شود که آنها در هنگام حمل و نقل یا در محیط سرد نگهداری شوند، کمتر مستعد یخ زدن هستند.

استفاده از روغن معدنی به روی پیشخوان بلوک قصابی

 

 

برای مشاهده آنالیز محصول اینجا کلیک کنید.

مشخصات فنی Mineral Oil

case number 8020-83-5
بسته بندی اورجینال کمپانی
کد محصول HP50.3

ثبت دیدگاه

طراحی و زیبایی

عملکرد

کیفیت ساخت

ارزش خرید

logo of مارکت شیمی | فروشگاه آنلاین کیمیاگسترپویش
مارکت شیمی | فروشگاه آنلاین کیمیاگسترپویش

فروشگاه انلاین مارکت چمی توسط شرکت کیمیاگستر پویش با پشتوانه 20سال سابقه درخشان  در امر واردات و فروش و توزیع موادشیمیایی آزمایشگاهی،صنعتی و مواد اولیه دارویی و با اتکا به موجودی بیش از 1000عنوان کالای شیمیایی در انبار مجموعه، با هدف تسهیل خدمت رسانی به پزوهشگران فرهیخته کشور عزیزمان ایران راه اندازی گردید.در این فروشگاه سعی کردیم به دغدغه های بحق مصرف کنندگان محصولات شیمیایی راهکارهای مناسب ارائه دهیم.

طراحی و توسعه : نونگار پردازش
website designed by NONEGAR PARDAZESH, developed by NONEGAR